Klassieke muziek

Klassieke muziek is springlevend. Meer dan ooit! Omdat ook vandaag de dag steeds meer mensen zich realiseren dat juist klassieke muziek je bij ‘de kladden’ kan grijpen. Daarom doorstaat klassieke muziek de eeuwen.

Vandaag de dag is klassieke muziek steeds meer een belangrijke inspiratiebron voor veel moderne musici, zangers en bands. Voor film, musical en muziektheater. Alle reden dus om meer van klassieke muziek te weten. Om je te verdiepen in thema’s en melodieën . Om ook jezelf te laten inspireren. Om er nóg meer van te genieten.

Dat kan met Treskemuziek dankzij een veelzijdig muziekeducatieprogramma. Dat biedt je de gelegenheid om meer van klassieke muziek te weten te komen. Er meer van te genieten. Dat programma bestaat uit

· een thematische luisterbijeenkomst

· cursus concertinleiding

· cursus muziekgeschiedenis

En dat al dertien seizoenen met veel succes. Zo hebben al heel wat mensen extra profijt van hun klassieke muziekkennis.

Alle programmaonderdelen van Treskemuziek zijn bedoeld voor een breed publiek. Voor iedereen die meer wil weten over klassieke muziek. Om z’n kennis te vergroten. Om nóg meer inspiratie op te doen.

Treskemuziek is een initiatief van en wordt geleid door Treske Bruning en Fons Kasbergen. Treske presenteert de concertinleiding, de muziekgeschiedenis de luisterbijeenkomsten. Fons neemt de thema- en muziekselectie en begeleidende teksten voor zijn rekening.

20140831-tf-0048-Edit

Treske Bruning studeerde schoolmuziek, piano en theorie op de conservatoria van Tilburg en Maastricht. En Fons Kasbergen brengt zijn fenomenale repertoirekennis in die hij in de klassieke muziekpraktijk heeft opgedaan.

Wil je meer weten? Bekijk dan het programma voor het komende seizoen en de toelichting op deze website. Of neem contact op. Per mail: info@treskemuziek.nl.
Per telefoon: 06 54 705 154.